Nano

Praktisk design

Den personlige alarm og armbånd er lavet af et holdbart og blødt silikonemateriale. Bær enheden som et ur, eller tag den ud af dets etui og bær i et vedhæng rundt om halsen. Den personlige alarm oplades hurtigt via det medfølgende kabel til enhedens magnetiske opladningsstik

Lige ved hånden

Nano er udstyret med en klar panikknap, der tillader hurtig kontakt med forudbestemte telefonnumre, hvis en særlig situation opstår.

Fald alarm

Nano er udstyret med flere smarte alarmfunktioner. Enheden sender en faldalarm, hvis enhedens bærer falder og ikke kan sende alarm selv.

2849,00 DKK

+ abonnement

GPS-abonnement

For at udnytte alle funktionerne i Nano kræves et abonnement. Abonnement giver realtid positionering, opkaldsmuligheder, sms-service, Facebook integration via app løsning på dansk.

Abonnement:    99 DKK / måned

Virker både inde og ude

Nano tilbyder en effektiv sikkerhedsløsning, uanset hvor du befinder sig. GPS alarmen giver positionering i realtid af modtageren med enheden og gemmer alle positioner i et år. Enheden har eSIM samt Bluetooth og WiFi-chip, som tillader lokalisering både indendørs of udendørs.

Faldsensor

Nano er udstyret med flere smarte alarmfunktioner. Enheden sender en faldalarm, hvis enhedens bærer falder og ikke kan sende alarm selv. På denne måde kan du nemt overse brugerens fysiske tilstand og modtage alarmer i uforudsete nødsituationer.

Lignende produkter

Atto Pro

Atto Pro er skabt til udendørs dyr og med lang batterilevetid. Atto Pro sættes nemt og sikkert fast i halsbåndet.

Extreme

Extreme GPS-tracker tilbyder omfattende tyveribeskyttelse med smarte alarmfunktioner og realtidspositionering, samt batterilevetid op til 3 måneder.

Pico tracker

Denne ultrakompakte 4G mini GPS-alarm tilbyder en diskret løsning til at holde styr på dine ejendele, uanset hvor du er.

da_DKDanish