Extreme GPS tracker

Stort batteri

Karakteriserende ved Xtreme er dens stærke batteri. Batterilivet afhænger både på konfigurations- og bevægelsesmønstre, men i standbytilstand har enheden et batteriliv på op til 10 år.

Alarm sensorer

Xtremes smarte alarmfunktioner giver en omfattende tyveribeskyttelse. Ud over at give ejeren en sabotagealarm, hvis en uautoriseret person demonterer enheden, kan Xtreme advare når den vibrerer eller overskrider hastighedsbegrænsningen

Til hvilket formål

GPS trackeren Xtreme er en alsidig enhed til mennesker der ønsker at spore deres værdigenstande, såsom både eller campere

2849,00 DKK

+ abonnement

GPS-abonnement

For at udnytte alle funktionerne i Xtreme kræves et abonnement. Abonnement giver realtid positionering, opkaldsmuligheder, sms-service, Facebook integration via app løsning på dansk.

Abonnement:    99 DKK / måned

Opdag mulighederne

  • Hastighedsbegrænsning
  • Sabotage alarm
  • Områdealarm
  • Viberationsalarm
  • Nem installation

Pas på dine ejendele

Xtreme er en højkvalitets GPS tracker der kan bruges i forskellige områder. Den tilbyder flere effektive sporings- og alarmfunktioner, som nemt kan tilpasses de personlige behov.

navigation, car, drive-1048294.jpg

App på dansk

I appen kan du se livelokation, historiske data, opsætte geofence, multikontrol, hente diverse rapporter og sikre alle alarmer er korrekt opsat.

Lignende produkter

Atto Pro

Atto Pro er skabt til udendørs dyr og med lang batterilevetid. Atto Pro sættes nemt og sikkert fast i halsbåndet.

Pico tracker

Denne ultrakompakte 4G mini GPS-alarm tilbyder en diskret løsning til at holde styr på dine ejendele, uanset hvor du er.

Nano

Nano er den ultimative beskytter med sin indbygget pulsmåler og faldsensor. Få alarmer hvis pulsen bliver for lav og reager hurtigt i nødsituationer

da_DKDanish